avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Subventie AJOFM art.85
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Subventie AJOFM art.85

Buna ziua!
As dori un ajutor in inregistrea corecta a subventiei primita de o societate comerciala de la AJOFM pentru un somer cu varsta peste 45 de ani:
- subventia este de 500 lei si inregistrarea ei este : 445(analitic 4458 alte sume cu caracter de subventii ???)=741 (analitic 7415 venituri din subventii pentru protectia sociala ???)
- somajul datorat de societate se inregistreaza : 4371=4458???
- incasarea diferentei deoarece subventia este mai mare decat somajul datorat de unitate : 5121=4458???
Va rog frumos sa-mi confirmati daca aceste inregistrari sunt corecte iar daca nu sunt as dori sa ma ajutati!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 20:06, 16 Decembrie 2013
Goguvoinicu a scris:

Buna ziua!
As dori un ajutor in inregistrea corecta a subventiei primita de o societate comerciala de la AJOFM pentru un somer cu varsta peste 45 de ani:
- subventia este de 500 lei si inregistrarea ei este : 445(analitic 4458 alte sume cu caracter de subventii ???)=741 (analitic 7415 venituri din subventii pentru protectia sociala ???)
- somajul datorat de societate se inregistreaza : 4371=4458???
- incasarea diferentei deoarece subventia este mai mare decat somajul datorat de unitate : 5121=4458???
Va rog frumos sa-mi confirmati daca aceste inregistrari sunt corecte iar daca nu sunt as dori sa ma ajutati!
Multumesc anticipat!

Da! Inregistrarile sunt foarte bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire subventii ajofm ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, In cazul in care trebuie sa restituim subventia primita de la ajofm pentru un absolvent, dar la care i-am desfacut CIM inainte de termen (din cauza ... (vezi toată discuția)
Subventie primita de la ajofm pentru persoană peste 45 ani Helene2006 Helene2006 Am nevoie de suportul celor care au avut un astfel de eveniment in contabilitate din punct de vedere al inregistrarilor contabile lunare precum si ce inscriem ... (vezi toată discuția)
Recuperare contributii platite in plus, dupa depunere bilant 2007 sandam sandam Buna seara, tuturor! Va solicit sprijinul in urmatoarea speta: O microintreprindere beneficiaza in anul 2007 de subventia acordata cf. art.80 Legea 76/2002 ( ... (vezi toată discuția)