avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar teren

Buna ziua!

Ma aflu in situati in care am primit o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din care rezulta ca sunt proprietar pe un teren. Problema este ca o alta persoana care a cumparat acelasi teren de la un frate a primit o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din care rezulta ca respectivul este proprietar.
Intrebarea mea este ce se face in acest caz? Cine este proprietarul?

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare teren fara cadastru ancaiacb ancaiacb Vreau sa cumpar un teren care nu are cadastru si sunt dispusa sa suport personal costurile acestei operatiuni, proprietarul fiind in varsta si neavand ... (vezi toată discuția)
Succesiune pentru un teren cu doi proprietari, insa titlul de proprietate este doar pe numele unuia alex68 alex68 Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Tatal meu si sora lui au mostenit de la parintii lor o suprafaţă de teren. Nu a fost eliberat incă ... (vezi toată discuția)
Help! sentinta jud. definitiva si irevocabila uzucapiune.reclamatie politie martori mincinosi!! ContSters182367 ContSters182367 Buna ziua. Ma numesc Vasile Dinu si sunt din jud Iasi.As dori sa ma ajutati va rog in urmatoaea problema: Am castigat in instanta un teren prin uzul capiunii ... (vezi toată discuția)