avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschidere pozitie la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschidere pozitie la primarie

Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : Pot sa-mi deschid pozitie la primaria de unde apartin eu locuind in casa cu parintii, ai au partea lor(bucataire , baie camera de zi, camara) iar eu cu sotia si fiica (camere, baie, s.a.)?.Casa e intabulata pe parinti iar ei sunt de acord cu deschiderea acestei pozitii! Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 16:57, 17 Decembrie 2013
Pentru a avea rol fiscal este nevoie sa dovediti calitatea de proprietar al imobilului respectiv. Actele prin care dovediti acest fapt sunt actele de proprietate ale imobilului, (dupa caz):
- Contract vanzare cumparare,
- contract de schimb,
-contract de donatie,
-certificat de mostenitor,
-hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila,
-proces verbal de licitatie,
-act de adjudecare,
-contract de leasing,
-contract de concesiune,
- autorizatie de construire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Danetalu Danetalu Buna ziua, Nu stiu daca am ales bine categoría privind situatia noastra . Suntem 2 frati care am mostenit dupa moartea ultimului parinte un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Publicatie de vanzare imobiliara, bun evaluat dar fara intabulare in forma actuala basu basu Buna ziua, am participat la o licitatie de executare si am adjudecat casa licitata. Am constatat 2 probleme, anume: - casa in forma evaluata nu are ... (vezi toată discuția)
Contestatie la procesul verbal de evacuare din imobil jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o sugestie in urmatoarea situatie: in urma adjudecarii unui imobil (format din casa si teren) supus executarii silite, o ... (vezi toată discuția)