avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obiectiuni expertiza!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obiectiuni expertiza!

Buna ziua!
Va cer ajutorul cu un raspuns....s-a efectuat o expertiza tehnica,partea adversa a depus obiectiuni,expertul a raspuns la obiectiuni...mai poate partea adversa sa mai faca obiectiuni inca odata?sau avea dreptul o singura data la primul termen dupa expertiza?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: razvandicu , utilizator 09:45, 7 Aprilie 2009
Buna ziua.Nu este nici unde limitat dreptul partilor de a formula obiectiuni insa instanta este ceea care analizeaza daca acestea sunt pertinente si utile cauzei si le admite sau nu.
Nu cred ca ma ti inteles...dupa ce sa depus expertiza partea adversa a depus numite obiectiuni pt expertiza,la ele a raspuns expertul...nu mi se pare logic ca acum partea adversa sa poata sa mai faca si alte obiectiuni la aceeasi expertiza odata ce a facut o data obiectiuni(atunci putea sa le scrie pe toate)..ca daca ar fi altfel inseamna ca din 10 obiective de ex la fiecare termen sa faca obiectiuni la cite un obiectiv si mai dureaza 1 an procesul...

Art. 212. c.pr.civ Expertiza contrarie va trebui ceruta motivat la primul termen dupa depunerea lucrarii.
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2009
razvandicu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni impotriva raportului de expertiza Artigas Artigas Buna ziua.As vrea sa stiu care este procedura de urmat in cazul in care am obiectii in legatura cu concluziile raportului de expertiza?Expertul este obligat sa ... (vezi toată discuția)
Partaj - expert contabil anniela anniela Buna ziua,intr-un proces civil de partaj s-a desemnat de instanta un expert contabil.Dupa depunerea expertizei,aceasta a fost contestata de partea adversa si ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara ContSters315143 ContSters315143 Daca refuz o expertiza tehnica extrajudiciara, pentru ca nu mi se pare subiectiva, pot fi totusi de acord cu propunerea expertului (care a facut-o) in ... (vezi toată discuția)