avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren cu situatie juridica speciala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren cu situatie juridica speciala

Mai intai vreau sa va prezint situatia.

In locatia X se da in administrare o suprafata de 10 ha de catre Ministerul Forestier printrun decret in anul 1978 unei societati Y.Societatea Y desfasoara o activitate de exploatare piatra in acea zona data in administrare.Ulterior in anul 2005 un cetatean face succesiunea dupa un strabunic de-al sau si pe baza unei expertize extrajudiciare obtine o sentinta devenita irevocabila si pe care ne-o pune la dispozitie in urma cu doua luni spunand ca terenul este al lui.Acum va veni cu un executor sa puna cetateanul in posesie.Ce putem sa mai facem?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 09:50, 7 Aprilie 2009
lmocanu a scris:

Mai intai vreau sa va prezint situatia.

In locatia X se da in administrare o suprafata de 10 ha de catre Ministerul Forestier printrun decret in anul 1978 unei societati Y.Societatea Y desfasoara o activitate de exploatare piatra in acea zona data in administrare.Ulterior in anul 2005 un cetatean face succesiunea dupa un strabunic de-al sau si pe baza unei expertize extrajudiciare obtine o sentinta devenita irevocabila si pe care ne-o pune la dispozitie in urma cu doua luni spunand ca terenul este al lui.Acum va veni cu un executor sa puna cetateanul in posesie.Ce putem sa mai facem?

Multumesc !

Sa luati legatura cu noul proprietar si sa ii propuneti o colaborare.
Am luat legatura cu proprietarul,dar vrea niste sume colosale.
Ce ati face in locul lui? :) Acum terenul este al lui si face ce doreste cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce solutie sa aleg? lmocanu lmocanu Va rog sa ma ajutati pentru a alege o solutie corecta,intr-un caz anume.In anul 1978,printrun decret s-a scos din fondul forestier si s-a dat in administrarea ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 RobyG RobyG Buna ziua. Strabunica mea (decedata) a facut cerere pt reconstituirea proprietatii inca de la sf anului 1991 pt. aprox. 2,50 ha (s-a luat in considerare reg ... (vezi toată discuția)
Revendicare cu iz penal emiliana emiliana Am cerut inca din anul 1991, dupa legea 18/1991,retrocedarea terenurilor agricole si forestiere detinute de tatal meu. Am fost inscris pe anexa cu 28.8 ha, dar ... (vezi toată discuția)