avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectare grila de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectare grila de salarizare

Buna ziua! In cazul unui conflict de munca este obligatorie medierea? Angajatorul nu a respectat legislatia in vigoare si nu a actulizat salariul minim pe economie, salariatii fiind nevoiti sa-l actioneze in instanta pentru recuperarea drepturilor salariale.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 17 Decembrie 2013
In cazul unui litigiu de munca este obligatorie participarea la sedinta de informare cu privire la avantajele medierii.

Asadar, toti cei care vor sa inceapa un proces pot face acest lucru doar daca participa, in prealabil, la o sedinta de informare privind medierea, dovada participarii realizandu-se printr-un certificat de informare sau, dupa caz, printr-un proces verbal.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca - neplata contributiilor de catre angajator Diana1992 Diana1992 Buna ziua Intentionez sa initiez un proces proces colectiv de munca impotriva angajatorului meu care nu a platit contributiile catre stat. Am doua ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie medierea in orice proces civil? ela76 ela76 Am aflat ca de la 1 octombrie 2012 medierea va fi obligatorie, ca procedura prealabila, in orice proces civil. Este adevarat? Daca da, unde este prevazut acest ... (vezi toată discuția)
Fara salarii de 2 luni katalyna_03 katalyna_03 Buna ziua, sotul meu nu a mai primit salarul pe card de 2 luni inclus adica ultimele 4 depuneri pe card nu s-au mai facut ( mentionand faptul ca se depun in 27 ... (vezi toată discuția)