Buna ziua,
conform unui articol de pe un site, care am citit azi dimineata, stimatii parlamentari au reinnoit o lege privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere
(Ordonanţă de urgenţă pentru completarea Legii nr.38/2003), conform acestui site nu mai este permis autostopul, amenziile fiind foarte usturatoare. Acuma fiind student si depasind varsta limita care imi permite sa circul cu jumatate de pret pe tren, sunt "nevoit" sa stau la ocazie, bugetul nu imi permite sa platesc pretul intreg al biletului de tren. Asadar, daca la o razie va opri masina in care eu ma aflu, consider ca amenda va primi atat soferul cat si eu.
Conform spuselor mai sus, as dori sa stiu daca este adevarat ceea ce mentioneaza siteul.
Multumesc pentru atentia acordata,
cu toata stima
- Béla
Link catre siteul cu aceasta tema (daca nu este permis, rog sa se scoata linkul, imi asum responsabilitatea pentru fapta savarsita daca asa este cazul):
[ link extern ] >
PS: Rog sa ma scuzati daca nu am postat in sectiunea adecvata, sa se mute unde este locul potrivit, pentru mine aceasta era cea mai apropiata sectiune la subiectul dezbatut.