sunt functionar intr-o primarie si am 800 de lei sal de baza iar cu sporul de vechime de 20 la suta.acum va intreb daca se mareste sal la 850 beneficiez si eu sau nu ,din cauza ca mi sa bagat vechimea in salariu...va multumesc
am discutat cu colega de la salarizare si a zis ca nu o sa imi dea nimic ptr ca se calculeaza salariu de incadrare in asta fiind inclus vechimea si depasesc 900 si....si nu o sa dea nimic.
da dar dupa noua lege a sal astia asa au facut salariile...numai in sistem privat se calculeaza cum spuneti ...la bugetari peste sal de incadrare au adaugat spor de vechime si a reesit sal ..plus ca in afara de chestia asa nici nu iau integral banii de vechime ieu doar 17,5 la suta deoarece mai avem un spor si in total depaseste..un prag peste care nu se mai acorda alt spor ..
Conform art.160 C.mun., salariul cuprinde salariul de bază, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri.
Salariul de baza este salariul de incadrare. HG se refera la salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata, care in cazul dvs este salariul de baza.
vreau sa va zic ca atunci cand sa marit sal la 750 colegii mei care aveau tot asa sal 700 nu li sa marit deoarece astia au calculat sal de incadrare cu spor de vechime in el .mai interesativa mai bine.ptr ca nu am cum sa va cred .
Salariu 850
adita100a
va rog sa-mi spuneti si mie urmat:am un sal de incadrare de 800 de lei plus 20 la suta vechimea ,lucrez ca bugetar intr-o primarie,vreau sa stiu sigur mi se ... (vezi toată discuția)