avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajata prin conventie somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajata prin conventie somaj

Sunt angajata cosmeticiana la un salon prin conventie de la somaj . Aunt platita la realizari iar angajatorul imi ia jumatate din bani la cartea de munca in cond in care aceasta e platita de stat. Lucrez zilnic 8 ore si 2 weekenduri pe Luna, sambata (8-16), iar duminica 8-14. Sefa mea Vrea sa ma DEA afara ca am refuzat sa vin la serv intr- un weenkend in care Eu sunt libera. Ma poate da afara? Cum ma pot apara?

Alte discuții în legătură

Scadere 5% din salariu Ramona1982 Ramona1982 Stiu ca poate vi se va parea absurd ce o sa va intreb dar doresc foarte mult sa ma ajutati din punct de vedere legal. Am contract de munca ca..cosmeticiana cu ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea cim de catrea angajat rocsy12 rocsy12 Buna ziua, as dori sa stiu cum pot proceda in cazul in care angajatorul nu respecta contractul de munca mai exact art. 39 din codul muncii punctele a, b, c, ... (vezi toată discuția)
Zile libere pt. soferi balogh77 balogh77 Buna ziua Lucrez la o firma de transport care efectueaza transport international, curse regulate Romania - EU - Romania. Intr-o luna petrec pe drum cam 3 ... (vezi toată discuția)