avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daune in caz de lovire pe trecerea de pietoni si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daune in caz de lovire pe trecerea de pietoni si parasirea locului accidentului

Buna ziua,

Doresc sa cer sfatul in legatura cu un accident rutier, si anume ...pe trecerea de pietoni m-a lovit o masina care a plecat de la fata locului. Am reusit sa notez nr de inmatriculare apoi am plecat la urgenta unde s-a facut constatarea si declaratia la politist. S-a gasit masina de catre politie iar politistul a cerut permisiunea mea sa-i dea nr meu de tel.ca sa ne putem intelege pe cale amiabila.
Care sunt drepturile mele in acest caz ? pe langa cheltuielile cu medicatia, etc cat sunt indreptatita sa cer ca si daune morale in acest caz ? Ce anume ma sfatuiti ?


Cu respect si multumiri!
Cel mai recent răspuns: Rayodeluz , utilizator 08:48, 19 Decembrie 2013
V-ati scos certificat medico-legal?Cate zile de ingrijiri medicale ati primit?
Ieri seara s-a facut constatarea, urmeaza sa-mi fac o radiografie apoi sa-mi scot certificatul medico -legal .
Pentru a putea fi atrasa raspunderea penala a faptuitorului si dvs sa-i puteti solicita despagubiri in cursul procesului penal, trebuie sa aveti peste 10 zile de ingrijiri medicale, asteptati sa va iasa CML si apoi in functie de acesta dar si de cheltuielile ocazionate si traumele suferite, va hotarati.
Multumesc mult !
Buna seara,

Revin cu amanunte ...Am fost azi sa-mi scot CML in care s-au constatat leziuni traumatice care necesita 2-3 zile de ingrijiri medicale cu reveire la control . Fiul celui care m-a accidentat m-a sunat cerandu-mi o intalnire in care sa ne intelegem pe cale amiabila asupra costurilor. Ce ma sfatuiti sa fac ?


Cu respect si multumiri .

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni neftali neftali Bună ziua! Vă rog să mă ajutati cu niste raspunsuri! Multumesc! 1) M-a lovit o mașină pe trecerea de pietoni.Soferul implicat m-a dus la spital. În ... (vezi toată discuția)
Procedura ranit in accident de circulatie zackyty11 zackyty11 Sora mea a fost accidentata pe trecerea de pietoni. Care este procedura legala impotriva soferului care nu a dat prioritate, vina recunoscuta de el, si ce ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa ContSters83761 ContSters83761 Buna ziua.Cu bunavointa dvs doresc o lamurire.Prietenul meu a fost lovit usor de o masina si in urma radiografiei s a constatat o fractura la antebratsi i sa ... (vezi toată discuția)