avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Negativ muzica - drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Negativ muzica - drepturi de autor

Buna ziua! Am o nelamurire si sper sa o pot rezolva cu ajutorul dvs. Daca fac un negativ, cu diferite programe, la o melodie a unui artist, banuiesc ca acea melodie are copyright, pot cere drepturi de autor pentru negativul facut? Adica, daca il vand la cineva, pot actiona in instanta acea persoana daca il vinde sau il distribuie gratuit la alte persoane? M-ar ajuta mult si ceva articole din legi, pentru a putea sa explic mai departe.... Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2013
catalinbanita, utilizator

Alte discuții în legătură

Copyright youtube VilcaPetreMadalin VilcaPetreMadalin stazi, pe la ora 15:30 am dat un raport de copyright un autor mi-a incalcat dreptul de autor pe yotube.Dar stau sa ma gandesc am facut bine ce am facut, imi ... (vezi toată discuția)
Protejarea unei proceduri - copyright sau brevet de inventie ? darian72 darian72 In situatia in care am dezvoltat o procedura, care are aplicabilitate in industria de entertainment cum o pot proteja ? Am observat ca legea dreptului de autor ... (vezi toată discuția)
Ce se poate vinde fara a fii pfa/persoana juridica sorinn1 sorinn1 1. Vreau sa va intreb ce se poate vinde fara a fii PFA/persoana juridica. Ma refer la anunturile de pe net - vand telefon, vand alt obiect pe care il detin, ... (vezi toată discuția)