avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Copyright Youtube
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Copyright Youtube

stazi, pe la ora 15:30 am dat un raport de copyright un autor mi-a incalcat dreptul de autor pe yotube.Dar stau sa ma gandesc am facut bine ce am facut, imi este frica sa nu pierd procesul, si sa ma de-a in judecata Youtbe pentru abuzarea de copyright. Vreau sa stiu voi castiga acest drept Melodia Originala se numeste 7EGAS -What (Preview )vreau sa specific ca doar o parte din melodie e foarte asemanatoare.Melodia care e afectata :Riggi & Piros - Bang

Nu am mai facut o cerere de copyright nici o data.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:43, 22 Decembrie 2014
Hmmm... plagiatul de bucati muzicale mi se pare ca e o problema care nu se poate rezolva cu usurinta, ci doar printr-un proces. Depinde cate masuri au fost copiate. In cel mai rau caz puteti fi banat de pe YouTube, pentru ca YouTube e responsabil cu aplicarea drepturilor de autor si ei decid ce este si ce nu este incalcare a acestor drepturi. Ei vor informa eventual in caz de stergere ca a fost sters la cererea cutarei organizatii sau persoane, dar banuiesc ca nu informeaza in caz ca ei considera obiectia neintemeiata. Iar faptul ca sterg acel video este decizia YouTube, pentru care ei sunt responsabili din punct de vedere juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi autor youtube mastera mastera Buna ziua, Am urmatoarea problema... In urma cu o luna de zile mi-am deschis un canal pe youtube. In urma cu 2 saptamani acest canal mi-a fost inchis de ... (vezi toată discuția)
Live streaming youtube Delete+Alt Delete+Alt Buna, situatia suna cam asa. Transmit pe canalul Youtube video de genul live streaming. In acest live streaming ma joc jocul FREE \"War Thunder\" care la un ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - publicare articole pe site de cãtre utilizatori alexandrugabi alexandrugabi Buna seara, Sunt in dilema, iar sfatul dumneavoastra m-ar ajuta foarte mult. Dezvolt un site web care in timp a crescut, este practic o comunitate de ... (vezi toată discuția)