avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Live Streaming Youtube
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Live Streaming Youtube

Buna, situatia suna cam asa.
Transmit pe canalul Youtube video de genul live streaming. In acest live streaming ma joc jocul FREE "War Thunder" care la un moment dat are o opera muzicala in fundal. Este legal sau ilegal ce am facut? Adica, daca jocul este free si eu am dreptul sa il folosesc, imi este interzis a transmite pe Youtube doarece are aceasta opera muzicala incorporata in joc? Mentionez ca asa este jocul, asa a fost creat de dezvoltatori, care imi este greu sa cred ca nu ar fi platit pentru acesta opera muzicala incorporata in jocul lor.
In atentionarea mea asupra videoului meu de pe Youtube, apare urmatoarea informare cu privire la drepturile de autor:
1 Sursa Youtube "Videoclipul are conținut audio protejat prin drepturi de autor care îi poate afecta disponibilitatea sau care poate duce la afișarea de anunțuri. Deși nu trebuie să iei măsuri, dacă vrei să editezi videoclipul pentru a rezolva problema, atunci poți să elimini melodia revendicată prin Content ID (mai jos) sau să suprapui conținut audio nou (dreapta)."

2 Sursa Youtube "Din cauza acestei melodii, în videoclip pot să apară anunțuri. Dacă elimini melodia, poți elimina și anunțurile din videoclip. Dacă videoclipul este eligibil, poți și să generezi bani din el. Află mai multe".

Stiu si inteleg limba romana din aceste atentionari de pe Youtube, dar sunt cateva optiuni in platforma de Youtube care iti permit sa faci contestatie asupra acestor lucruri, si aici doresc sa aflu daca e legal ce fac sau nu este legal, pentru a face contestatie cu privire la live streamingul meu.
Astept raspunsul dumneavoastra.
Multumesc! ;)
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 06:07, 16 Noiembrie 2017
YouTube trebuie sa respecte legislatiile din n-spe tari, asa ca nu se poate da un raspuns bazat doar pe legile romanesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala o astfel de aplicatie android? ionutmihai05 ionutmihai05 Buna seara. Am o intrebare la care sper ca ii voi gasi raspunsul cu ajutorul dumneavoastra. Eu sunt dezvoltator de aplicatii Android (incepator, ce-i drept) ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru agregator segmente continut video? phatsua phatsua Salut, pentru urmatoarele cazuri de mai jos (agregatoare continut cu scop informativ) cum ati interpreta legislatia in curs? 1. O emisiune video scurta de ... (vezi toată discuția)