avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie insotitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie insotitor

Soacra mea in varsta de 85 ani sufera de dementa mixta .Eu nu am serviciu .Pot sa obtin indemnizatie de insotitor ? Daca da ,in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 21:25, 17 Decembrie 2013
In conditiile in care soacra dvs are un certificat de handicap care prevede insotitor.
Cum pot obtine acest certificat ?
Va programati la comisia de evaluare complexa a persoanelor cu handicap din judetul dvs.
procedura e cam complexa mai intai se ia de la medic familie o trimitere la medic specialist de acolo se ia referat medical cu ce anume sufera soacra dvs dupa care se duce la secretariat comisie und ese face planificarea pentru luna urmatoare plus o gramada de alte acte cerute printre care probabil in acest caz referat psihaitru ,neurolog,psiholog si ancheta sociala etc ,si se da o data la care se va prezenta cu soacra la asa zisa evaluare dupa care in fucnite de ce se stabileste daca i se da gradul I cu drept de insotitor va puteti angaja ca insotitorul dansei in orice caz ce sa zic este o procedura f lunga si greoaie asa ca bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar de handicap adult cu alzheimer adrag adrag Buna ziua, Din cauza degradarii starii psihice si fizice am fost nevoiti sa o internam pe soacra mea intr-un camin privat de batrani din sectorul ... (vezi toată discuția)
Boala alzheimer - incadrare in grad de handicap ani.nastase ani.nastase poate un bolnav de alzhaimer sa beneficieze de indemnizatie de handicap,fiind depistata boala recent diagnosticul fiind de , dementa alzhamer faza usoara ... (vezi toată discuția)