avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratii vamale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratii vamale

Buna ziua,
Am PFA . Vreau sa vand alcool (vodka, coniac, etc) intr-o rulota comerciala (cu punct de lucru declarat) avand toate autorizatiile posibile. Alcoolul il cumpar din hipermarketuri si il vand la 100 gr.
Pentru acest lucru trebuie facute ceva documente la vama sau pot vinde linistit in baza codurilor caen 4711, 5610, 5630 pe care le am si a facturilor de cumparare ?

Alte discuții în legătură

Declaratie la vama pentru vanzare bauturi alcoolice tazuu tazuu Am un PFA . Pentru a putea vinde alcool gen vodka la 100 gr., trebuie sa fac vreo declaratie la VAMA sau e deajuns codul caen 4711, 5610, 5630 pe care le ... (vezi toată discuția)
Cod caen violetaanna violetaanna Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: detin un SRL, neplatitor de TVA - Obiect principal activitate - Comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Vanzare bauturi alcoolice vrac TALEANUALEXANDRA TALEANUALEXANDRA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: detin un SRL, neplatitor de TVA - Obiect principal activitate - Comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)