avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... VANZARE BAUTURI ALCOOLICE VRAC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

VANZARE BAUTURI ALCOOLICE VRAC

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: detin un SRL, neplatitor de TVA - Obiect principal activitate - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse (caen 4711), neavand ca obiecte secundare vreunul din codurile 5510,5621, 5630 (cele aferente legii 170/2017). Doresc, comercializarea unor bauturi alcoolice in local, vrac, la pahar, precum: coniac, vodka sau desfacerea unei sticle de bere in fata magazinului. Spuneti-mi, va rog, cum trebuie sa procedez? De ce anume am nevoie?

Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: TALEANUALEXANDRA , utilizator 16:45, 8 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen violetaanna violetaanna Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: detin un SRL, neplatitor de TVA - Obiect principal activitate - Comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Comercializarea unor bauturi alcoolice in local, vrac, la pahar TALEANUALEXANDRA TALEANUALEXANDRA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: detin un SRL, neplatitor de TVA - Obiect principal activitate - Comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)