avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Declaratie la VAMA pentru vanzare bauturi alcoolice
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Declaratie la VAMA pentru vanzare bauturi alcoolice

Am un PFA . Pentru a putea vinde alcool gen vodka la 100 gr., trebuie sa fac vreo declaratie la VAMA sau e deajuns codul caen 4711, 5610, 5630 pe care le am?
Dar pentru tigari?

Multumesc .
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2013
tazuu, utilizator
Cel mai recent răspuns: tazuu , utilizator 22:25, 17 Decembrie 2013
buna seara,

unde doriti sa vindeti vodka? in spatiu extracomunitar sau in magazine? o importati?
Buna seara ,
Multumesc pentru raspuns.
Am rulota comerciala cu toate autorizarile, inclusiv punct de lucru,
Vodka o cumpar din hipermarketuri si o vand la o partie de ski
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2013
tazuu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii vamale tazuu tazuu Buna ziua, Am PFA . Vreau sa vand alcool (vodka, coniac, etc) intr-o rulota comerciala (cu punct de lucru declarat) avand toate autorizatiile posibile. ... (vezi toată discuția)
Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)
Comercializarea unor bauturi alcoolice in local, vrac, la pahar TALEANUALEXANDRA TALEANUALEXANDRA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: detin un SRL, neplatitor de TVA - Obiect principal activitate - Comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)