avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuz

Buna ziua

Pot beneficia de subventia pentru caldura conform Legii dar datorita presedintelui de bloc care nu vrea sa imi dea o adeverinta din care sa rezulte numarul de persoane care locuieste la apartamentul respectiv, motivandu-mi ca trebuie sa fiu cu plata intretinerii la zi, nu imi pot depune dosarul la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6
Intrebarea fireasca este cum pot, legal, sa-l fac pe acest domn presedinte sa imi dea aceasta adeverinta
Va multumesc si va doresc o zi buna
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:52, 19 Decembrie 2013
nu puteti decat prin instanta, daca nu va intelegeti.

incercati sa platiti ceva macar din datorie si faceti o esalonare de plata si poate il convingeti..
Ca sa primiti ajutorul pentru incalzire, plata restantelor nu este o conditie.
Totusi, dv. vreti ceva de la asociatie, dar si asociatia vrea ceva de la dv.

Ca sa aveti ce va trebuie, atunci si asociatia ar trebui sa primeasca ce ii trebuie.
Existenta debitelor nu conditioneaza acordarea formalitatilor pentru beneficierea de ajutor caldura
Este o forma de obligare a achitarii debitelor
Este foarte simplu, mergeti la presedinte si ii spuneti ca ajutorul de caldura primit de dumneavoastra se scade DIRECT din factura de caldura, iar restanta pe care o acumulati va fi mai mica macar cu acesti bani pe care ii primiti, pentru ca ajutorul nu ii incasati dumneavoastra, asociatia ii primeste.
Faceti o solicitare scrisa si explicati-i ca face un abuz si ca va plati dansul din buzunar subventia daca nu isi face treaba. Pe de alta parte puteti face o intelegere prin care sa va angajati sa platiti restantele. Este si spre binele Dvs pentru a nu acumula datorii si risca sa fiti executata silit.

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire ileanasandu ileanasandu 1.As vrea sa stiu cum se poate obliga conducerea unei asociatii de propietari sa-mi elibereze un document din care sa reiasa cate persoane locuiesc la mine in ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta aniria74 aniria74 Mama mea are dreprul la ajutor pt incalzire.printre acte i se solicita o adeverinta de la asociatie cu nr de persoane.presedintele nu ii elibereaza aceasta ... (vezi toată discuția)
Reducere datorie intretinere- pot primi subventia? CYBORG CYBORG Buna seara! In octombrie 2016 nu am primit subventia pt. caldura(locuiesc la bloc), avand peste 3 luni datorii la intretinere. Dar, astazi,19 decembrie am ... (vezi toată discuția)