avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Sponsorizare 20% din impozitul pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Sponsorizare 20% din impozitul pe profit

am o asociatie non profit pentri intrajutorarea copiilor cu dizabilitati (si eu am o fetita cu tetrapareza spastica).pana la ce data firmele doritoare pot sponsoriza asociatia cu 20 % din impozitul pe profit ?as dori un raspuns cat mai rapid . va multumesc

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:24, 18 Decembrie 2013
Contractul de sponsorizare trebuie sa fie semnat de ambele parti pana la 31 decembrie 2013 si tot pana la acea data trebuie si banii virati in numerar sau prin contul bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare ong AphisG AphisG Buna ziua, Daca o societate se hotaraste sa faca o sponsorizare catre un ONG folosindu-se de cei 20% din impozitul pe profit este suficient daca contractul ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli combustibil la ong silviu7925 silviu7925 am infintat o asociatie non profit in scopul de a ajuta copii cu dizabilitati(am si eu o fetita cu tetrapareza) si as dori sa stiu cum si in ce procent se ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli combustibil la ong silviu7925 silviu7925 Subiect: Deducere cheltuieli combustibil la ONG am infintat o asociatie non profit in scopul de a ajuta copii cu dizabilitati(am si eu o fetita cu ... (vezi toată discuția)