avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am obligatia de a inmana actul de identitate cand ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am obligatia de a inmana actul de identitate cand politia suna la usa?

Daca un vecin cheama politia pentru diferite motive de galagie, de exemplu ca latra cainele meu, am obligatia sa le dau actul de identitate sau datele? Daca nu, atunci pot sa imi dea amenda? Eu stiu ca nu au dreptul de a intra la mine in casa deci...
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2013
radu997, utilizator
Cel mai recent răspuns: radu997 , utilizator 09:29, 7 Decembrie 2017
Aveti obligatia de a le da buletinul
In conformitate cu dispozitiile L nr 61/1991 ,aveti obligatia sa prezentati documentele de identitate
Nu sunteti obligat sa deschideti usa dar daca ati facut-o, sunteti obligat sa va supuneti legitimarii!
multumesc de raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa mi-l aduc mie la apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii jade_jade jade_jade buna seara, vreau si eu un sfat, vecinul de sub mine m a reclamat ca face cainele galagie. am un teckel de 9 luni.si stiti cum sunt catelusii.. se joaca,mai ... (vezi toată discuția)