Buna seara,
Am avut un contract de inchiriere in perioada 06.2007-09.2008, perioada in care ma aflam in concediu pentru ingrijirea copilului. Mentionez ca nu am avut la cunostinta obligativitatea altor plati inafara impozitului pe venituri din cedarea folosintei bunurilor, nu era mentionat nimic in formularul complrtat la finante si nici nu am fost instiintat ulterior. Acum am primit de la finante o somatie de executare pentru, citez, "contributie de asigurari sociale de sanatate datorate de persoane care realizeaza venituri din activitati independente si persoanele care nu realizeaza venituri". Suma este foarte mare, probabil cu penalitatile aferente. Conform legii sunt obligat la aceasta plata, avand in vedere ca ma aflam in concediu pentru ingrijirea copilului, deci eram asigurat? Va multumesc din suflet si astept un raspuns!
Plata cnas
andreeatoth555
CONTRIBUTIE CNAS
VA ROG SA-MI SPUNETI DACA EU SUNT PENSIONARA DE BOALA DIN 19.07.2007 SI AM AVUT UN APARTAMENT INCHIRIAT UNEI FIRME SI PENTRU CARE AM ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.