avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata contributiei la asigurarile sociale de sanatate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata contributiei la asigurarile sociale de sanatate pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor?

Soția a fost în concediu de creștere și îngrijire a copilului în vârsta de până la 2 ani;
În același timp a avut venituri din cedarea folosinței bunurilor;
Bunul este pe numele ambelor soți;
Când am înregistrat contractul de închiriere am fost îndrumați să ne trecem doar unul din noi ca parte contractantă, prin urmare a fost trecută doar ea în contract- automat ea a fost înregistrată cu venituri din cedarea folosinței bunurilor;
Eu am venit salarial permanent, deci nu sunt obligat să plătesc contribuţia la asigurările sociale de sănătate pentru veniturile din cedarea folosinței bunurilor;
Legea 95 din 14 aprilie 2006 cu modificările și completările ulterioare o poate obliga pentru perioada 2008-2010 (perioada de creștere și îngrijire copil) să plătească contribuţia la asigurările sociale de sănătate pentru veniturile din cedarea folosinței bunurilor?

Alte discuții în legătură

Contributie asig sociale sanatate doru57 doru57 Am primit decizie de impunere de contributie asigurari sociale de sanatate pentru VENITURI DIN CEDAREA FOLOSINTEI BUNURILOR pentru pentru anii 2006-2008, ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate minori asmotortrade asmotortrade Buna ziua! Am urmatoarea problema : incepand cu 2008 si pana in prezent fiul meu minor incaseaza lunar chirie de la o societate pt. o camera inchiriata. Intre ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate; venituri din cedarea folosintei bunurilor Emil_Cocan Emil_Cocan Buna seara, Am avut un contract de inchiriere in perioada 06.2007-09.2008, perioada in care ma aflam in concediu pentru ingrijirea copilului. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)