avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua.
Pentru a beneficia de stimulent de insertie exista un minim de zile pentru revenirea la serviciu, sau se poate si cu 2-3 zile inainte de a implini copilul varsta de un an?
Multumesc.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: MonicaBb , utilizator 12:45, 19 Decembrie 2013
1. Daca ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 1 an veti beneficia de stimuletul de insertie daca reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an.

2. - Legea nu precizeaza un termen anume, minim, ci spune numai inainte de a implini copilul 1 an.
- Asta inseamna chiar si cu o zi inainte de ziua in care copilul implineste 1 an.
Multumesc pentru raspuns.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)
B twiny twiny Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copii si in curand ma reintorc la serviciu, intrebarea este cand? Perioada de concediu pt care am optat este de 2 ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu crestere copil stefaste stefaste Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Am revenit din concediu crestere copil ,un an de zile am stat,lucrez la o firma privata. .Sunt incadrata avand PFneplatitor ... (vezi toată discuția)