Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati!
Am revenit din concediu crestere copil ,un an de zile am stat,lucrez la o firma privata. .Sunt incadrata avand PFneplatitor de TVA.Vreau sa stiu daca beneficiez de program de lucru redus pana la varsta copilului de 2 ani si de acea indemnizatie de 500 lei asa cum se spunea.
Multumesc anticipat!
1. Daca ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 1 an si ati reluat activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti putea beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.
2. - Daca ati optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani si reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an veti putea beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.
- Daca ati optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani si reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti putea beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar dupa ce copilul implineste 1 an.
3. Programul redus se acorda numai pentru alaptarea copilului pana la varsta de 1 an.