avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

eu am optat pentru indemnizatia pe 2 ani,copilul are 5 luni eu luna viitoare vreau sa ma duc la lucru(ma primesc inapoi oricand) daca imi inaintez dosarul de insertie primesc cei 500 de lei ? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:12, 15 Ianuarie 2014
1. Daca ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani beneficiati de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana implineste copilul 2 ani daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an.

2. Daca reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti putea beneficia de stimulentul de insertie dupa ce implineste copilul 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere al copilului si stimulentul de insertie in munca Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 saptamani, cu data probabila a nasterii pe 21 martie. Voi intra in prenatal din 9 februarie si voi opta pentru concediu de ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu crestere copil stefaste stefaste Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Am revenit din concediu crestere copil ,un an de zile am stat,lucrez la o firma privata. .Sunt incadrata avand PFneplatitor ... (vezi toată discuția)
Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)