avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Informatii deschidere cont cetatean strain in Romania
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Informatii deschidere cont cetatean strain in Romania

Buna ziua,as dori sa aflu daca este posibil,Un cetatean strain poate sa deschida un cont in banca in romania?si care este suma maxima de bani cash in euro ce poate sa depuna?va multumesc
Cel mai recent răspuns: m81 , utilizator 15:12, 19 Decembrie 2013
Bineinteles ca poate. Atat timp cat pot fi justificati, fara numar.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sau nu,legal , sa nu am angajati dar sa pot sa produc si sa am salar ca director de firma? Alex Both Alex Both Buna ziua, stimati domni si domnite! Doresc sa va intreb daca este posibil ca sa infintez o firma SRL in domeniul metalurigic si sa pot produce si automat sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa cumpar un apartament care costa 70000mii ... Manu111 Manu111 Buna ziua, Vreau sa cumpar un apartament care costa 70000mii euro. Problema este in felul urmator: am suma de 58k cash(cand a venit pandemia, am scos ce ... (vezi toată discuția)
Incasare valutara in numerar maque maque Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns la urmatoarea intrebare: O companie din Romania poate incasa in numerar, o suma de bani de la o ... (vezi toată discuția)