avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume dupa divort, pastrare domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume dupa divort, pastrare domiciliu

Am divortat pe 6 decembrie si trebuie sa imi schimb actul de identitate in 30 de zile.
As dori sa pastrez domiciliul in casa in care am locuit cu sotul meu si pe care sunt coproprietar, insa el nu este de acord.

Ce as putea sa fac?
daca este domiciliu comun ( bun comun) nu trebuie sa fie de acord.
Multumesc de raspuns, insa eu nu am actele...nu pot intra in posesia lor pentru ca sunt la el. Cum pot proceda?
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2013
ana_maria34, utilizator
Depinde de acte, puteti cere copii. Totusi, daca nu stati acolo, nu vad un avantaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la primarie Kl4rys Kl4rys La ce primarie putem divorta gratuit? Am facut cununia in sectorul 6(acolo aveam domiciliul la acea data), iar in prezent avem domiciliul in sectorul 1. (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila LexyaAlexya LexyaAlexya Buna, In urma divortului pronuntat in decembrie 2011, intelesesem ca hotararea judecatoreasca va fi trimisa prin posta la adresa de domiciliu. Intre timp, am ... (vezi toată discuția)
Divort de urgenta JosefC JosefC Buna.am si eu o mica problema. Parintii unui prieten foarte bun sunt despartiti,insa nu divortati.Mamei lui i-a expirat buletinul, si ca sa il schimbe trebuie ... (vezi toată discuția)