avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

Buna seara! Am o restanta de 500 lei, inclusiv penalitati, la un contract de credit la o banca, este ultima suma de plata. Dosarul nu a ajuns in instanta ci la o firma EOS KSI Romania si un agent de executare silita de la aceasta firma mi-a lipit pe usa un colant de dimensiuni destul de mari in care scria ce v-am spus. Ce riscuri comporta si , va rog sa-mi spuneti dacae legal procedeul. Va multumesc!
riscati executarea silita , adica sa va execute salariul , bunurile mobile si imobile
Cel mai bine ar fi sa incercati sa platiti suma de bani datorata catre banca altfel riscati executarea silita, ceea ce inseamna cheltuieli de executare in plus + penalitatile care vor curge pana la achitarea efectiva a sumelor datorate.
Fiind contract de imprumut, nu a mai fost necesara chemarea d-voastra in instanta, deoarece acesta este titlu executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita burtescu burtescu Buna ziua ,am o intrebare la care as dori un raspuns cat se poate de rapid .In urma cu 5 ani am facut un imprumut la BCR la care am platit pana acum ... (vezi toată discuția)
Daune morale intr-o contestatie executare wap54 wap54 Am fost executat silit printr-un executor de catre EOS KSI, firma care nu a depus la dosar titlul executoriu iar executorul nu are investirea titlului ... (vezi toată discuția)