buna ziua,am mai multe intrebari daca ma ajutati,o sa va prezint cazul:
la sfarsitul anului 2012 am avut o relatie extraconjugala,?(desi sunt despartita de fostul sot de 3 ani dar fara forme legale,el e stabilit in afara tarii),relatia afost de asemeni cu un domn casatorit,dar care a sustinut ca era divortat si si dorea o alta casniie,domnul amenintinut relatia pana eu am aflat de existenta sotiei si am dat inapoi,dupa o perioada in care imi spunea ori ca l suna p fostul sot ori nenumarte metode de a ma aduce la tacere...Intr un final de teama am mers la politie,l am reclamat,a fost o plangere verbala,dar problema incepe aici..undeva pe 1 mai,am fos si acasa la sotia dansului pentru a i returna un inel,un parfum,primite de la sotul dansei si catre ea si catre mine,era in jurul orei 9 seara cand am sunat la usa mi s a raspuns ,ecunosc ca initial s a speriat dar am intrat cu voia ei a deschis usa eu spunandu i ca doresc decat sa i returnez acele obiecte,pe care si ea le a recunoscut ca fiind ale ei,ea se afla cu copilul in varsta de 7 ani,si dupa ce am relatat cele intamplate am zis ca voi merge la politie doar sa fiu lasat in pace,copiluul s speriat puti si a isterziat un pic cand a auzit de politie,intre timp a mai aparu o alta persoana,si mi s a zis sa plec si asa am facut,dupa sera respectiva doamna a mrs si a facut o plangere penal de violare de domicilu si ca i am speriat copilul,a atasat la dosar o dovada de la psiholog..DAR REPET.. nu am intrat fortat,nu am lovit,nu am tipat iar cand mi s a zis sa ies am iesit...pate acest caz sa intre in instanta doar pentru atat..varog sa ma lamuriti...ca sunt oarecum speriata..eua am continuat sa vb cu doamna la teleon pt ai relata mai multe si nu parea deloc revoltata...pan am fost chemata sa dau declaratia
Cel mai recent răspuns:
eclair , utilizator
19:54, 21 Decembrie 2013