avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala???

buna ziua,am mai multe intrebari daca ma ajutati,o sa va prezint cazul:
la sfarsitul anului 2012 am avut o relatie extraconjugala,(desi sunt despartita de fostul sot de 3 ani dar fara forme legale,el e stabilit in afara tarii),relatia afost de asemeni cu un domn casatorit,dar care a sustinut ca era divortat si si dorea o alta casnicie,domnul amenintinut relatia pana eu am aflat de existenta sotiei si am dat inapoi,dupa o perioada in care imi spunea ori ca l suna p fostul sot ori nenumarte metode de a ma aduce la tacere...Intr un final de teama am mers la politie,l am reclamat,a fost o plangere verbala,dar problema incepe aici..undeva pe 1 mai,am fos si acasa la sotia dansului pentru a i returna un inel,un parfum,primite de la sotul dansei si catre ea si catre mine,era in jurul orei 9 seara cand am sunat la usa mi s a raspuns ,ecunosc ca initial s a speriat dar am intrat cu voia ei a deschis usa eu spunandu i ca doresc decat sa i returnez acele obiecte,pe care si ea le a recunoscut ca fiind ale ei,ea se afla cu copilul in varsta de 7 ani,si dupa ce am relatat cele intamplate am zis ca voi merge la politie doar sa fiu lasat in pace,copiluul s speriat puti si a isterziat un pic cand a auzit de politie,intre timp a mai aparu o alta persoana,si mi s a zis sa plec si asa am facut,dupa seara respectiva doamna a mers si a facut o plangere penala de violare de domicilu si ca i- am speriat copilul,a atasat la dosar o dovada de la psiholog..DAR REPET.. nu am intrat fortat,nu am lovit,nu am tipat iar cand mi s a zis sa ies am iesit...poate acest caz sa intre in instanta? doar pentru atat?..varog sa ma lamuriti...ca sunt oarecum speriata..eu am continuat sa vb cu doamna la telefon pt ai relata mai multe si nu parea deloc revoltata...pana am fost chemata sa dau declaratia
Cel mai recent răspuns: mosoretiolga , utilizator 19:26, 20 Decembrie 2013
prezentati-va insotita de avocat la audieri. nu cunosc cazul in speta ca sa ma pot pronunta.
vroiam doar sa intreb daca se poate ajunge in insanta?
fara sa se cunoasca dosarul nu vi se poate raspunde. Teoretic da, acesta este cursul unui proces penal. ideea este sa va aparati sa nu ajungeti acolo.
am inteles,pangerea afost facuta la politie nu direct in instanta,am mers si am dat o declaratie si acolo,de unde mi s-a explicat ca ar trebui sa astet rezolutia procurorului,daca se va merge mai departe sau daca va fi vorba de o amenda admininstrativa...va multumesc
Nu cred sa fiti trimisa in judecata, se va dispune o solutie de netrimitere in judecata, cu toate ca nu stiu situatia de fapt, totusi nu cred ca aveati ce cauta acolo dvs, ca ati implicat sotia e una, dar copilul nu trebuia sa afle toata povestea asta, nu cred ca ati procedat corect.

Alte discuții în legătură

Plangere penala??? ContSters308608 ContSters308608 buna ziua,am mai multe intrebari daca ma ajutati,o sa va prezint cazul: la sfarsitul anului 2012 am avut o relatie extraconjugala,?(desi sunt despartita de ... (vezi toată discuția)
Distrugere big28 big28 asi dori sa va pun si eu o intrebare.acum cateva zile in urma m-am intalnit cu fosta mea sotie si neam certat...am lovit o de cateva ori cu plama iar pe urma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , ma numesc dora , am 2 copii (4ani și 1 an jumătate ... DoraLuca DoraLuca Buna ziua , ma numesc Dora , am 2 copiii (4ani și 1 an jumătate ), locuiesc de 2 ani intr un bloc la etajul 4. De la început am avut discuții cu doamnele ... (vezi toată discuția)