avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , ma numesc Dora , am 2 copii (4ani și 1 an ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , ma numesc Dora , am 2 copii (4ani și 1 an jumătate ...

Buna ziua , ma numesc Dora , am 2 copiii (4ani și 1 an jumătate ), locuiesc de 2 ani intr un bloc la etajul 4. De la început am avut discuții cu doamnele de jos , se sub noi din diferite motive , odata ca facem renovări și a doua in privința copiilor . Ba ca merg ,ba ca alerga , ba ca se cânta . Multe . Au început jignirile ba la USA , ba pe scări . Unele le am și înregistrat audio . Apoi au urmat amenințările . Am depus câteva plângeri și la poliție , va da ți seama ca ma îngrijorez și pt mine și pt copii. Aparte , ca mereu sunt cu copiii, jignindu i și pe ei in diferite moduri urate . Odată a deschis USA , m a scuipat pe fata și a închis USA !! Ne au chemat la poliție atât pe mine cât și pe doamnele de jos , ele au lalait o continuu , păstrându mi calmul ai răspunzând doar la întrebările polițistului . Se liniștesc o perioada , apoi iar . Nu facem nimic exagerat , suntem o familie cu 2 copii . Copiii sunt speriați , ce l puțin cel mare știe ca pe scări se coboară pe “vârfuri” dacă scapă o mașina din mâna prin casa își cere scuze și dansează pe .. pat . Nu poate cobora jos la bloc pt ca nu .. se Poate .
Zilele trecute stăteam la masa și ca atunci când ai copiii , durează o ora sa mănânci . Deci in poziție la masa . A venit vecina ca are musafiri și ca ii deranjează . A depus plângere plus ca a cerut exclusiv polițistului care se ocupa de dosar sa poată veni și “musafirii “ .
Apoi astăzi soțul urca cu copiii, doamnele de dedesubt fiind însoțite de un bărbat . Una dintre ele avea o cafea, a aruncat o pe soțul meu , care avea un copil in brațe . Soțul a sunat la poliție , au zis ca nu poate ajunge . Ele urmând a depune plângere ca una dintre ele a fost împinsă .
Deci am depus câteva plângeri pe Amenințare ., ultima ,săptămâna trecută cum ca poliția nu face nimic dar se rezolva și altfel !! Nu suntem multumiți de domnul polițist care ne anchetează dosarul . Cum procedez ca sa fim “văzuți” ?!
Chiar nu pot merge pe
Drumul meu ?! Nu am făcut comentarii niciodată răutăcioase , ma respect in primul rând .
Cum sa procedam ?!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:53, 6 Noiembrie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti plangeri scrise la politie? Pacat ca nu s-a putut duce atunci la secție cu cafeaua pe el.
Faceti plangeri scrise, interesati-va de mersul lor si apoi faceti plangere la parchet si pt felul in care trateaza problema.
Poate ar trebui sa contactati un avocat in vederea unei actiuni in instanta.
Daca exista plangeri la politie solicitati audienta la comandantul sectiei de politie pentru clarificarea situatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui sa ne adresam daca avem probleme cu un vecin recalcitrant? lispas lispas Suntem o familie cu doi baieti, unul de 2 ani si 2 luni si cel mic are o luna, si de curand am achizionat un apartament nou. De cand ne-am mutat avem probleme ... (vezi toată discuția)
Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)
Plangere mincioasa din partea unui vecin Marta0000 Marta0000 Buna Rog pe cei in competenta sau eventual pe cei care s-au confruntat cu astfel de situatii sa imi dea un sfat. Sunt terorizat de un vecin, hartuit aproape ... (vezi toată discuția)