Daca am primit o amenda in germania pe care am platito este posibil sa imi vina alta pe adreasa din germania desi eu nu mai figurez ca stau acolo,iar cei de la primarie stiu si adresa de romania chiar si cei de la care am primit amenda?:(
Asta e de tip Radio Erevan?! Daca ati pastrat chitanta cu care ati platit amenda in Germania, atunci veti putea proba acest fapt inclusiv in Romania....
DA am pastrat chitanta doar ca un fost coleg ma sunat si mia spus ca mio venit un o hartie in care scrie ca am de platit 570 euro...in romania nu am primit nimic..ma rog de 2 saptamani sa imi trimita hartia dar tot imi spune ca nu are timp..nu stiu cum sa aflu daca e adevarat sau nu?am sunat chiar si avocati in germania dar nimeni nu imi poate spune nimik decat daca le arat hartia .Ce sa fac?:((
Stati linistita, atata timp cat nu va vine hartia in Romania.Poate "colegul" a mintit.Oricum, atata timp cat nu vi s-a comunicat hartia si nu ati semnat de primirea ei, nu va poate imputa plata, nici macar in Germania. Totusi , sa fiti atenta daca mai mergeti in Germania, caci s-ar putea sa va incurce aceasta hartie daca este reala. faceti o copie dupa chitanta doveditoare a platii si sa o aveti la dvs cand mergeti in Germania.
Se mai pune problema si altfel: nu cumva "noua hartie" (daca exista), se refera la o alta amenda?Ati mai fost implicate in ceva care sa creeze posibilitatea platii unei alte amenzi?