avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda in Germania, platita. Este posibil sa trebuie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda in Germania, platita. Este posibil sa trebuie platita inca o data?!

Daca am primit o amenda in germania pe care am platito este posibil sa imi vina alta pe adreasa din germania desi eu nu mai figurez ca stau acolo,iar cei de la primarie stiu si adresa de romania chiar si cei de la care am primit amenda?:(
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:28, 24 Decembrie 2013
Asta e de tip Radio Erevan?! Daca ati pastrat chitanta cu care ati platit amenda in Germania, atunci veti putea proba acest fapt inclusiv in Romania....
DA am pastrat chitanta doar ca un fost coleg ma sunat si mia spus ca mio venit un o hartie in care scrie ca am de platit 570 euro...in romania nu am primit nimic..ma rog de 2 saptamani sa imi trimita hartia dar tot imi spune ca nu are timp..nu stiu cum sa aflu daca e adevarat sau nu?am sunat chiar si avocati in germania dar nimeni nu imi poate spune nimik decat daca le arat hartia .Ce sa fac?:((
Stati linistita, atata timp cat nu va vine hartia in Romania.Poate "colegul" a mintit.Oricum, atata timp cat nu vi s-a comunicat hartia si nu ati semnat de primirea ei, nu va poate imputa plata, nici macar in Germania. Totusi , sa fiti atenta daca mai mergeti in Germania, caci s-ar putea sa va incurce aceasta hartie daca este reala. faceti o copie dupa chitanta doveditoare a platii si sa o aveti la dvs cand mergeti in Germania.
Se mai pune problema si altfel: nu cumva "noua hartie" (daca exista), se refera la o alta amenda?Ati mai fost implicate in ceva care sa creeze posibilitatea platii unei alte amenzi?
Nu am mai fost inplicata in absolut nimic...la doua zile dupa incident am inchis geverba si am revenit in tara...va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
gina2629, utilizator
E chiar atat de greu sa faci o poza sau sa scanezi hartia si chitanta si sa le trimiti?

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva? plata amenda primita in germania adimar123 adimar123 buna seara, unde ma pot informa despre o amenda penala primita pe teritoriul statului german in anul 2010, pt infractiunea de furt din magazin, dar pe care nu ... (vezi toată discuția)
Interpol, cautare internationala andreir80 andreir80 Buna ziua. Referitor la Interpol. Detin cetatenia Rep. Moldova si Romaniei. Deja de 5 ani locuiesc in Germania. Ieri am avut o experienta neplacuta la ... (vezi toată discuția)
Furt fara constatare politie ContSters378642 ContSters378642 am facut o mare tampenie saptamana trecuta intr-un supermarket din germania, in cabina de proba mi-a venit stralucita idee sa pun in geanta cateva din ... (vezi toată discuția)