avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... falimentare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

falimentare

Administrez o societate infiintata in anul 2005. Are ca obiect de activitate comert cu autoturisme, motociclete, piese aferente. Societatea are datorii foarte mari si vreau sa incep procedura de falimentare. Spuneti-mi va rog ce consecinte au asociatii dupa falimentare. Tin sa spun ca firma nu prea are bunuri imobiliare sau "averi" care sa fie executate? astept raspuns. multumesc
Cel mai recent răspuns: dory1985 , utilizator 11:32, 8 Aprilie 2009
Daca se constata ca prin activitatea dvs. s-a ajuns in incapacitate ed plata este posibil ca sociatul/asociatii sau administratorii firmei sa raspunda cu bunurile personale pentru indestularea creditorilor.
De activitatea unei soc com raspunde administratorul , asociatii au obligatia depunerii capitalului social subscris
SI DACA ASOCIATII NU AU BUNURI CARE SA FIE CONFISCATE? CE SE INTAMPLA?
SI DACA ASOCIATII NU AU BUNURI CARE SA FIE CONFISCATE? CE SE INTAMPLA? MULTUMESC
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falimentare societate comerciala dory1985 dory1985 Administrez o societate infiintata in anul 2005. Are ca obiect de activitate comert cu autoturisme, motociclete, piese aferente. Societatea are datorii foarte ... (vezi toată discuția)
Diminuare capital social brendissima brendissima cum poate un asociat unic al unui srl sa diminueze capitalul? concret, motive.....multumesc (vezi toată discuția)
Anulare vanzare ? doina-marieta doina-marieta Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : daca ca si administrator mi-am vandut apartamentul dupa data la care un creditor a depus ... (vezi toată discuția)