avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Lovit de catre un conducator auto cu nr de Bulgaria, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Lovit de catre un conducator auto cu nr de Bulgaria, fara RCA !!

Buna ziua. Am o intrebare si v-as multumi daca mi-ati putea raspunde.

Am fost lovita de o masina cu nr de Bulgaria,connducatorul neavand asigurare RCA. Individiul m-a lovit in spate si m-a impins cu botul masinii in masina din fata mea, deci dauna dubla. Am fost la politie, l-au amendat, intrebarea este eu cum imi pot recupera dauna si care este demersul, actele, si tot ce este nevoie?

Multumesc anticipat ! :sorry:
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:27, 27 Decembrie 2013
Apelati la fondul de protectie a victimelor strazii.

Fondul are printre atribuţii principale despăgubirea persoanelor care au suferit prejudicii în urma unor accidente de autovehicule produse pe teritoriul României de autovehicule neasigurate sau neidentificate.

[ link extern ] /
Daca cunoasteti identitatea conducatorului auto vinovat de producerea accidentului incercati rezolvarea litigiuluipe cale amiabila, prin mediere. Daca nu reusiti apelati la justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, vinovatul fără rca. ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă? Constantin Teodor Constantin Teodor Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca larahd larahd Un tir mi-a taiat calea, am evitat un impact, insa am fost lovita din spate de un alt autoturism. Tirul a mers mai departe, nu am numarul de inmatriculare. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier lorelay_k lorelay_k Am fost implicata intr-un accident rutier in care eu sunt partea pagubita. Persoana vinovata s-a dovedit, de catre politie, ca nu are permis de conducere, are ... (vezi toată discuția)