avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inlocuirea administrator judiciar confirmat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inlocuirea administrator judiciar confirmat

Am o creanta aspura unei SC care a intrat in insolventa in 2012. Creanta este garantata cu ipoteca imobiliara de rangul I si detin 56% de creanta la masa credeala. Creanta l-am cumparata de un alt creditor cu un contract de cesiune de creanta.
Considerand ca fostul creditor a confirmat administrator judiciar numit provizoriu in prima adunarea creditorilor, intrebarea mea este se poate inlocui administrator judicar prin decizie conform art.19 al.2 din Legea 85/2006?

Alte discuții în legătură

Administrator judiciar inlocuit mihaigiu mihaigiu Am o creanta aspura unei SC care a intrat in insolventa in 2011. Creanta este garantata cu ipoteca imobiliara de rangul I si detin 60% de creanta la masa ... (vezi toată discuția)
Creanta ipoteca. folosirea imobilul mihaigiu mihaigiu Am o creanta aspura unei SC care a intrat in insolventa in 2012. Creanta este garantata cu ipoteca imobiliara de rangul I (imobilul este de propri tate ... (vezi toată discuția)
Paza pe imobilul garantat mihaigiu mihaigiu Am o creanta asupra unei SC care a intrat in insolventa in 2012. Creanta este garantata cu ipoteca imobiliara de rangul I (imobilul este de proprietate ... (vezi toată discuția)