avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Creanta ipoteca. Folosirea imobilul
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creanta ipoteca. Folosirea imobilul

Am o creanta aspura unei SC care a intrat in insolventa in 2012. Creanta este garantata cu ipoteca imobiliara de rangul I (imobilul este de propri tate debitorului in insolventa) si detin 60% de creanta la masa credeala. Creanta mi-a fost recunoscuta si inscrisa in tabelul definitiv al creantelor, ca fiind creanta garantata. Considerand ca pana acum aceste imobilul nu a fost inca vandut sau dat in chirie pot sa comunic lichidatorul ca considerand ca pana acum datoria nu a fost platita doresc ca acest imobilul devin de proprietatea mea contravaloarea creanta mea? Sau sa pot folosi acest imobilul pana cand nu se vinde? Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 11:01, 5 Octombrie 2013
Nu puteti folosi imobilul atata timp cat nu aveti un titlu de proprietate asupra acestuia.Creantele avute nu va dau dreptul de folosire a imobilului respective atata timp cat nu a fost finalizat dosarul de insolventa a debitoarei SC...O creanta garantata da cetitudinea creditorului ca isi va incasa sumele datorate de debitor, cu prioritate fata de ceilalti creditori chirografari....Mai mult nu se intelege din relatarile facute de dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator judiciar inlocuit mihaigiu mihaigiu Am o creanta aspura unei SC care a intrat in insolventa in 2011. Creanta este garantata cu ipoteca imobiliara de rangul I si detin 60% de creanta la masa ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea administrator judiciar confirmat mihaigiu mihaigiu Am o creanta aspura unei SC care a intrat in insolventa in 2012. Creanta este garantata cu ipoteca imobiliara de rangul I si detin 56% de creanta la masa ... (vezi toată discuția)
Paza pe imobilul garantat mihaigiu mihaigiu Am o creanta asupra unei SC care a intrat in insolventa in 2012. Creanta este garantata cu ipoteca imobiliara de rangul I (imobilul este de proprietate ... (vezi toată discuția)