Conform imputernicirii avocatiale semnate si acordate, avocatul trebuia sa ma reprezinte in recurs. I-am dat conform chitantei taiate 2000 lei. In afara de imputernicire nu a depus la dosar niciun document si nu reiese ca ar fi fost prezent sau ca a luat cuvantul. La primul termen stabilit de instanta, dupa efectuarea platii (a avut timp suficient sa citeasca si sa-si pregateasca munca pentru care a fost platit), conform incheierii de sedinta in care s-a pronuntat hotararea in defavoarea mea, nu a fost prezent.. Drept urmare, Curtea de Apel a dispus retrimiterea in totalitate a cauzei pentru rejudecare in instanta de fond. Pe imputernicirea avocatiala scrie reprezentare in recurs, iar avocatul spune ca recursul s-a terminat (urmeaza rejudecarea in instanta de fond). Am dat 2000 de lei degeaba (bani luati cu imprumut)? Nu exista deontologie profesionala? Cu tot respectul pentru profesia nobila a acestuia, cum imi pot recupera banii , cum pot proceda cu acest avocat care nu face cinste profesiei pentru care are atestare profesionala si dreptul de a o practica?
Si la ce ma ajuta? Banii pierduti, hotararea in defavoarea mea desi daca se prezenta puteam sa respingem recursul si sa devina definitiva hotararea din prima instanta. Am uitat esenta, in prima instanta m-am reprezentat singur si am castigat procesul. Datorita faptului ca la primul termen de recurs Curtea de Apel nu m-a mai lasat sa ma reprezint (nu am studii juridice) am angajat avocatul. Vai mama mea, am muncit doi ani de zile degeaba, castigasem 10000 euro daune de la o institutie publica, iar avocatul mi-a tras-o.
As dori sa-mi recuperez banii pentru serviciul platit si neprestat, in prima instanta putand din nou sa ma reprezint.