avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Se mai depune D112 pentru salariat dat in somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Se mai depune D112 pentru salariat dat in somaj

o sc a avut un singur salariat care a fost dat in somaj,nemai fiind activitate de productie.Intrebarea mea este :se mai depune d 112 la anaf sau se depune o declaratie de mentiuni pentru scoatere din vectorul fiscal a obligatiilor salariale
Cel mai recent răspuns: ana55 , utilizator 23:46, 25 Decembrie 2013
Daca nu mai aveti salariati nu mai depuneti 112. Se face mentiunea prin 010 si se scot obligatiile salariale din vector.
Dar atentie la perioada. Daca salariatul a iesit in interiorul perioadei fiscale se depune 112 pentru perioada lucrata si 010 incepand cu luna imediat urmatoare celei in care a fost concediat salariatul. Ce vreau sa spun este ca daca aveati 112 la trimestru se depune 112 pentru lunile din trimestru in care ati avut salariatul si 010 incepand cu luna in care nu mai aveti salariatul.
va multumesc frumos si va doresc Craciun fericit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vector 010 la asociatie / fundatie MIV MIV la o asociatie non profit va rog sa-mi spuneto daca si cum trebuie sa completez un vector 010 va multumesccccccccc (vezi toată discuția)
Declaratie 112 - depunere trimestriala mirela.onciu mirela.onciu D112 se poate depune si trimestrial? In ce mod, cumulam sumele pe cele trei luni? Si virarea sumelor se pot face la fel? (vezi toată discuția)
Decl.112 la trimestru???? suciugeorgeta suciugeorgeta Am o societate care incepand cu 1 decembrie a angajat o persoana(singura din firma). Am depus 010 pentru salarii dar nu am specificat in ea daca depun 112 la ... (vezi toată discuția)