Buna ziua,cateva aspecte legate de crima de la valea lunga din data de 16.12 2013.
1. In ceea ce priveste ajutorul de inmormantare pentru urmasii defunctului li s-a adus la cunostinta ca nu pot benficia de ajutor de inmormantare pentru ca nu a fost salariat,nu a primit ajutor de somaj sau social in ultimul an. Daca este adevarat va rog sa-mi confirmati sau sa-mi infirmati afirmatiile edilului localitatii.
2.Pana in momentul de fata,fiul defunctului nu a primit nici un raspuns de la autoritati in aceasta speta. Cand va primi un raspuns eloncvent ?
3. Reconstituirea nu a avut loc nici pana in ziua de astazi. De ce s-a tergiversat? sunt liber de sabatori anchetatorii?
4.In privinta celor 3 suspecti,acestia au varste intre 17,18,respectiv 20 ani cel care a efectuat omorul care se afla in arest ,iar cei de 17-18 ani se afla in libertate. Mobilul spetei este crima cu premeditare prin injunghiere, nu furtul asa cum se preconizeaza in media.Cei doi tineri care se afla in libertate sunt vecini nu au nici un grad de rudenie cu defunctul doar au cerut ajutorul tanarului de 20 de ani care a dus la indeplinire planul celor doi.Din gospodaria defunctului nu au disparut bunuri materiale sau alte valori.Cadavrul victimei a fost mutat din spatele casei unde a fost injunghiat in fata casei aproape de strada pentru a putea fi usor de observat de trecatori.Cat timp au la dispozitie autoritatile pentru a face reconstituirea si a incepe incriminarea celor implicati?
5.La solicitarea fiului defunctului am dat cateva detalii din speta in speranta ca cineva de pe acest forum ne va da cateva informatii,deoarece incepe sa planeze ideea de tergiversare a anchetei.
Asteptam cu interes sfaturile dumneavostra.Aici aveti linkul de la stirile unui canal tv din Dambovita care a transmis de la fata locului.
[ link extern ] /