avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare judecatoreasca pentru amenda rovinieta
Discuție deschisă în Executare silită

Executare judecatoreasca pentru amenda rovinieta

X-(
buna seara
revin cu o problema mai veche de care credeam ca am scapat!
Tocmai mi-a venit o somatie de executare judecatoareasca pentru o amenda .
Mentionez ca vehiculul nu mai e in posesia mea din 2009 iar acest proces verbal la care face referire somatia nici nu mi-a fost inmanat personal , deci nici nu stiam de el! Mai peimisem alte cateva amenzi dintre care 3 le-am contestat in justitie si am castigat procesele cu cnadr dar banii tot mi-au fost popriti odata cu impozitulX-(
Si aceasta ultima amenda a fost platita odata cu impozitul din 2011 din cauza ca procesul verbal a fost emis in decembrie 2010 si probabil le-a scapat celor de la *directia venituri buget *sector 2.
intrebarea e : ce fac acum cand vine executorul peste mine?
Cel mai recent răspuns: jeanluk , utilizator 13:17, 16 Iulie 2015
Formulati contestatie la executare
ynocentta a scris:

Formulati contestatie la executare

multumesc!

Deci situatia s-a agravat.Mi s-a pus poprire pe salariu si firma a fost somata sa plateasca unui executor.La sugestia acestuia m-am interesat la CNADR si am 10 procese verbale pe aceeasi masina dintre care 4 sunt in curs de executare silita cu diversi executori.Nu mi-au luat in seama dovezile ca sunt nevinovat dar mi-au zis sa vorbesc cu executorii. Am facut prostia sa sun la acestia care pe langa faptul ca nu au oprit executarile chiar au precipitat lucrurile si au scos banii chiar din contul meu de salariu pe care am facut imprudenta de a lasa vreo 2000 roni ca si economie.
Acum am facut cerere sa mi se dea toate procesele verbale pentru a le anula in instanta si ulterior sa vad cum imi iau banii inapoi.
Trebuie să faceți plângere contravențională. Doar așa puteți desființa aceste titluri executorii. Plăngerea suspendă de drept executarea silită.
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
Momentan am facut 3 cereri de suspendare a executarii silite.La a 4-a nu am mai facut pentru ca am inteles de la executor ca oricum a sistat executarea dar astept sa-mi dea amanunte.
Deja sunt foarte sceptic ca voi recupera banii si chiar ma gandesc sa ma opresc cu demersurile pentru ca acestea necesita alte cheltuieli cu taxe de timbru si deplasari la tribunal.Avocatul pe care l-am contactat printr-o cunostinta mi-a zis ca nu e cazul sa-l angajez pentru ca suma e mai mica decat ar fi onorariul lui cu cheltuieli cu tot.
Asa ca astept rezultatul cererilor de suspendare si voi vedea ce mai fac pentru o eventuala *intoarcere a executarii silite* in privinta careia sunt si mai sceptic ca se va realiza.

Alte discuții în legătură

Contestatie somatie plata transmisa pentru amenzi platite vlad nicolae vlad nicolae Am primit o somatie de la Administratia Financiara pentru plata a 3 amenzi (numai amenda, fara despagubire) cu rovigneta. Din acestea, 2 le-am platit (numai ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru amenda rovinieta din 2012 siner siner Buna ziua, vineri in data de 03.iulie.2015 am gasit in cutia de scrisori o somatie de plata pentru 2 amenzi de rovinieta in 2 zile consecutive (nu merg fara ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr anulata, recuperare suma bosonel bosonel Cum se poate recupera o amenda rovigneta, pentru care am fost executat de catre CNADNR, dar am castigat in instanta anularea pv (bineinteles ulterior ... (vezi toată discuția)