avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal ne ajuta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal ne ajuta?

Buna seara! Am nevoie de un consultant, sfaturi, ajutor.este cineva on-line sa putem discuta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 1 Februarie 2014
Adresati mai intai intrebarea si apoi veti primi raspunsul de la persoane specializate.
Preferam o discutie privata, dar am sa spun aici. Sotul meu este arestat de 8 luni. Pe 17 decembrie a fost condamnat la 3 ani inchisoare cu executare. Asi dori sa stiu daca il ajuta cu ceva noul cod penal. Si am avea nevoie de un avocat pentru recurs. Va multumesc!
pentru ce fapta a fost condamnat? deja ati declarat recurs?
Pentru furt a fost condamnat. A declarat recurs dar inca nu s-a stabilit data.
Noul Cod Penal este mai bland la pedepse in cazul furtului, daca nu se judeca recursul pana atunci, ar fi posibil.

Alte discuții în legătură

Amnistie si gratiere!!! Radhika Radhika Buna ziua! Uitati ce am gasit pe un site este adevarat Marea amnistie In pararel cu intrarea NOULUI COD in vigoare, saptamana viitoare Parlamentul ... (vezi toată discuția)
Amnistie Radhika Radhika Stie cineva cand se va adopta legea amnistiei si a gratierei? (vezi toată discuția)
Sanse egale in fata legii dupa intrarea noului cod. lamurire de ce este necesar o amnistie,gratiere oltul oltul Dupa intrarea noului cod penal vor beneficia de o reducere a pedepsei cei condamnati la o pedeapsa mai mare decat maximum special prevazut de noul cod.Deci in ... (vezi toată discuția)