avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ucidere din culpa!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ucidere din culpa!

Buna seara! Am avut un accident de circulatie in urma caruia o persoana a decedat. Au constatat ca viteza mea de deplasare a fost 120Km/H. Am facut cerere pentru dovada de circulatie pe o perioada de 30 zile care mi-a fost acordata si sunt interesat daca la finalul procesului imi vor suspenda sau anula permisul. Sunt incadrat la articolul 178 alin 1, 2!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:49, 28 Decembrie 2013
Permisul se anuleaza.
Daca veti fi gasit vinovat si condamnat, la finalul dosarului vi se va anula permisul de conducere.
Ce sanctiune o sa primesc?
In functie de incadrarea despre care ne-ati spus, limitele de pedeapsa sunt 2-7 ani.
In raport de probele administrate, se va stabili pedeapsa.
buletinul de analiza toxicologica a iesit 0, iar viteza cum au stabilit-o daca acul km este la 0 si nu sunt urme de franare, absolut nimic?, doar ca masina a iesit dupa carosabil si s-a rasturnat. Pedeapsa va fi cu executare sau cu suspendare? Sunt la prima abatere,iar permisul este de profesionist. Se ia in considerare acest lucru?

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu biciclist mort la spital ambpaul ambpaul S-a intamplat pe la orele 18.21 intuneric bezna inafara localitatii a aparut brusc in partea dreapta nici nu am realizat ce se intampla, l-am lovit in plin pe ... (vezi toată discuția)
Accident auto ZachIonut ZachIonut Buna ziua, in urma cu o luna am avut un accident auto,mergeam pe un drum judetean si intr-o intersectie din dreapta un autoturism cu doua persoane mi-a iesit ... (vezi toată discuția)
Anulare permis ptr ucidere din culpa remusstoian80 remusstoian80 am avut un accident de circulatie soldat cu moartea victimei.accidentul s-a produs din cauza ca s-a rupt puntea spate a masinii,am derapat si am lovit victima ... (vezi toată discuția)