avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu auto

Am cumparat un autoturism din strainatate....

Sint tutorele legal al mamei,incadrata cu handicap grav si drept de insotitor...nu se poate deplasa singura si necesita ingrijire si supraveghere permanenta.

INTREBARE.
-cum pot inscrie acest auto. fara a plati taxa de mediu,fara a modifica si adapta masina....eu o voi conduce si folosi pentru si in beneficiul mamei(pot transporta caruciorul tot ce mai este necesar....)..

CU MULTUMIRI !

LA MULTI ANI ! ! !
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 16:14, 30 Decembrie 2013
Am citat din legislatia cadru aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Sper sa fie de ajutor! Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap - problema la inmatriculare Teleorman ionut Teleorman ionut \"Persoanele cu handicap sunt scutite de la plata taxei auto si daca masinile detinute nu sunt adaptate handicapului proprietarului\" Cei de la Anaf nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Inscrierea unui autoturism cdragomir cdragomir Sotul meu are handicap grav, dependent de carucior. Pot sa-l transport doar in autoturism care nu are nevoie de nicio modificare. In cazul achizitionarii unui ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)