Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca are dreptul la casa sotul meu?, a fost internat la spitalul 9, inainte de divort si dupa divort. Acum in prezent are o noua cadere psihica si cred ca trb. internat din nou dupa sarbatori!! Garsoniera este a mea cumparata inainte de casatorie. Are alte drepturi fiind in aceasta situatie?, eu nestiind ca a fost internat si ca are asemenea probleme psihice, am aflat dupa casatorie
Multumesc
O zi buna
Nu are nicio importanta ca e bolnav, nu capata drepturi de proprietate asupra casei dvs care va ramane bun propriu fiind cumparat inainte de casatorie. Nu are nici drept de creanta daca nu ati platit rate impreuna pt casa sau nu ati imbunatatit bunul.
Inteleg ca ati divortat deja. Nu locuiti impreuna, nu ?
Aveti dovezi ca a fost bolnav inca inainte de casatorie ? Cat ati fost casatoriti ?
nu am divortat, sant casatorita din 2010, cand l-am internat in 2011, la spitalul 9, avea fisa acolo si mai fusese internat cu 8 ani in urma, mai are drepturi la ceva, daca divortez?, ma gandesc la pensie de intretinere?, dar lucreaza, are servici!
multumesc
Doamna, ati scris ca a fost internat inainte de divort si dupa divort. Acum ziceti ca nu sunteti divortati...
Nu are dreptul nici la pensie fiind bolnav inca inainte de casatorie. De aceea am si intrebat daca aveti si dovezi.
Oricum nu cred ca va cere pensie, fiind angajat. Chiar da nu va mai fi, va avea venituri.
Divort
sorayaedi
Buna ziua!Va rog,sa ma lamuriti!Am o prietena de 60 ani.Este casatorita de 38 de ani.Sotul ei este bolnav psihic,de vreo 25 de ani.Ar vrea sa divorteze dar a ... (vezi toată discuția)