avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa timbru mediu auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa timbru mediu auto

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o problema ma intereseaza daca se mai poate recupera taxa de mediu care am platito la o masina care am cumparato din strainatate si am platit taxa la finante publice pe data de 26.11.2013 si masina am inmatriculato pe data de 5.12.2013 Va multumesc si ce trebue sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 15:49, 30 Decembrie 2013
Sunt instante nationale care au admis in prima instanta si actiuni cu privire la restituirea timbrului de mediu (Teleorman, Constanta, etc.). Sunt si instante care resping astfel de actiuni (Tribunalul Vaslui, Curtea de Apel Iasi, etc.) Depinde deci de instanta in circumscriptia careia ati achitat timbrul de mediu si, pentru un raspuns cat mai exact, poate citeste intrebarea dumneavoastra un coleg din zona respectiva. Procedura este cunoscuta, trebuie sa cercetati putin acest forum si veti gasi raspunsul. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu Constantin Habuc Constantin Habuc NU stiu daca s-a mai mentionat pana acum acest lucru, dar au inceput instantele sa se pronunte cu privire la timbrul de mediu. Tribunalul Vaslui s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Atacare timbru de mediu sergiulik sergiulik Buna ziua. As dori sa achizitionez o masina din strainatate cu o normal de poluare Euro3. Timbru de mediu se ridica la valoarea masinii poate chiar mai mult ... (vezi toată discuția)
Pastrare masina pe proprietar de germania, cu numere de germania ruh01 ruh01 Buna ziua, Am primit o masina inmatriculata in Germnaia, proprietarul e in Germania si nu o mai foloseste. Taxa de timbru e de 6700 de euro, asa ca va dati ... (vezi toată discuția)