avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Referat in invatamantul Superior
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Referat in invatamantul Superior

Buna seara

Nu gasesc norma imperativa care prevede obligativitatea profesorului, in invatamantul superior, de a cere intocmirea de Referat tematic in cursul fiecarui semestru. Din anul universitar 2013-2014 este obligatoriu ca studentul sa intocmeasca un referat si care echivaleaza cu 2 puncte la examen.

O fi OUG sau Ordin?!

Please help
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 17:35, 3 Ianuarie 2014
[ link extern ]
[ link extern ]
mai vedeti si Carta universitatii si planurile de management ale catedrei.
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2013
elena138, utilizator
Multumesc, insa nu am gasit raspunsul la intrebarea mea.....
Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2013
pop sorin, utilizator
Help !
Cautati Regulamentul/Metodologia de evaluare a studentilor elaborat de catre facultatea dv. Este de competenta comisie de catedra si se regaseste in fisa disciplinei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de la facultatea de drept ubb la facultatea de drept bucuresti Gerlobin Gerlobin Buna ziua! Sunt student la drept la buget in anul 1 la UBB din Cluj-Napoca. Din probleme personale, cu toate ca sunt din apropierea Bucurestiului, am fost ... (vezi toată discuția)
Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)
Lector si formator fpt buzau fpt buzau va rog sa ma ajutati cu 2 modele de fisa de post: pentru lector curs si formator de instruire practica. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)