avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Studii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Studii

Bună ziua! Eu doresc să studiez dreptul în Danemarca, dar nu doresc să mă stabilesc acolo. Pot profesa în România cu licența obținută în altă țară?
Cel mai recent răspuns: AlinaArvinte , utilizator 00:34, 30 Decembrie 2013
Da, este posibil asa ceva.

Dupa obtinerea diplomei in Danemarca, va trebui sa adresati Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor.
[ link extern ]
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Absolvent de drept in franta, poate profesa in romania? Silvia  Aldea Silvia Aldea Un absolvent (cetatean roman) al Universitatii de Drept din Lyon Franta (Jean Moulin) poate profesa in Romania in baza diplomei de licenta eliberata de cei din ... (vezi toată discuția)
Am absolvit facultatea de fizica fara examen de licență. am ... A lina xx A lina xx Am absolvit Facultatea de Fizica fara examen de Licență, cu examen de Diploma. Am primit la absolvire Diploma de absolvire și nu am primit repartiție. Am ... (vezi toată discuția)