avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am absolvit Facultatea de Fizica fara examen de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am absolvit Facultatea de Fizica fara examen de Licență. Am ...

Am absolvit Facultatea de Fizica fara examen de Licență, cu examen de Diploma. Am primit la absolvire Diploma de absolvire și nu am primit repartiție. Am profesat Profesor Fizica suplinitor calificat.
Cum demonstrez că am licență de a profesa
in zilele noastre când se cere mai nou licență?sau cum profesez in Franța sau UK , etc unde se cere Teaching license ?Este o instituție acreditata să emită Teaching license pe baza Diplomei de absolvire? Și care e aceea?
Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2024
A lina xx, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:20, 24 Decembrie 2024
Daca nu aveti licenta, nu aveti cum sa profesati ..va trebui sa va dati licenta.

Totusi pentru un raspuns concludent adresati-va Ministerului Educatiei - Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent de drept in franta, poate profesa in romania? Silvia  Aldea Silvia Aldea Un absolvent (cetatean roman) al Universitatii de Drept din Lyon Franta (Jean Moulin) poate profesa in Romania in baza diplomei de licenta eliberata de cei din ... (vezi toată discuția)
Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Am absolvit in aceasta vara facultatea de Administratie Publica. Titlul de pe adeverinta de licenta este \"Licentiat in Stiinte Administrative\". ... (vezi toată discuția)