avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare studii

Buna ziua!
Am absolvit in aceasta vara facultatea de Administratie Publica. Titlul de pe adeverinta de licenta este "Licentiat in Stiinte Administrative". Acum eu stiu ca studiile de drept nu pot fi echivalate in strainatate, dar ceea ce am absolvit eu nu e nici drept nici economie....ceva intre. Sotul meu a plecat in Germania si il voi urma cel mai probabil la sfarsitul anului, ca sa intregim familia. Ma intreb daca pot face ceva ca sa-mi echivalez studiile sau daca poate conta in vreun fel in strainatate ca am absolvit aceasta facultate.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 August 2018
IancuMaria96, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 31 August 2018
Va puteti adresa pentru a primi un raspuns concludent Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor , ce funcționează ca direcţie în cadrul Ministerului Educaţiei Naționale.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Am absolvit facultatea de fizica fara examen de licență. am ... A lina xx A lina xx Am absolvit Facultatea de Fizica fara examen de Licență, cu examen de Diploma. Am primit la absolvire Diploma de absolvire și nu am primit repartiție. Am ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu studii in strainatate demarela demarela Cum se poate face angajarea unei persoane cu studii superioare efectuate in strainatate? Trebuie facuta echivalarea diplomei de studii? Puteti sa ma indrumati ... (vezi toată discuția)