Detin un apartament in care eu sunt trecut ca propietar , iar pe contract mai este trecuta o persoana ca a participat cu jumatate de suma adica 50 milioane dintr-o suta de milioane.Ce pot face in caz ca vreau ca persoana respectiva sa imi cedeze dreptul ei.
In caz ca ajungem la certuri ea are drept jumatate la apartament ?Poate decide sa il vanda ? Ma poate actiona in instanta si daca va castiga sunt obligat sa vand apartamentul pentru ai achita partea?Problema e ca apartamentul nu a costat 100 milioane dar atat s-a trecut in contract.Persoana respectiva daca ma actioneaza in instanta si castiga poate cere mai mult de 50 milioane cat este trecut acolo?
Eu sunt trecut ca propietar nou dupa ce am cumparat de la cineva.Am fost azi la un notar si s-a uitat in acte , persoana respectiva care e trecuta in contractul de vanzare cumparare la habitatie viagera nu este trecuta in cartea funciara si mi sa spus ca ea de fapt nu are nici un drept doar ca nu pot vinde fara ea.
Actul de proprietate!
florirb
Buna!Am in proprietate,cu act de vanzare cumparare,un apartament de 2 camere,si in acest act de proprietate am o clauza in favoarea tatalui meu de grevare si ... (vezi toată discuția)